onsdag 8 oktober 2008

New York, New York...

Foto: Caroline

... I miss you. Det är svårt att inte bli förälskad i en stad som New York. En stad som har allt att erbjuda för alla typer av människor. Nu är det ju så att alla typer av människor har förstått det eftersom stan är full av olika nationaliteter och stilar. I denna mångkulturella stad finns en atmosfär som jag helt klart blev beroende av ganska snabbt.

Häftiga byggnader, höga höjder, snabb puls, spännande människor, fantastisk shopping och en stad som aldrig sover. När det gäller shoppingen så blev det ganska mycket av det för min del. Smakprov på det syns ovan. I tidigare inlägg skrev jag om affären Anthropologie. Mina förväntningar på den affären besannades och jag fick min älskade påfågeltallrik! Även dessa snedställda bokstäver att ha liggandes hittade jag här. Den här affären är ett måste för de inredningsintresserade vid ett besök i det stora äpplet.

Häftigaste upplevelsen var nog ändå att flyga helikopter över Manhattan. Att se stan från luften gjorde att man hisnade på flera sätt, dels att vara så högt upp men också att se hur stor stan verkligen är. Mitt beroende har gjort att jag snart vill åka tillbaka till denna fantastiska värld.

1 kommentar:

Alexandra Karlsson sa...

Nemn hej kusin! Va roligt att du hittade tilk min blogg. Nu får vi börja läsa varandras. Hur var det i New York då? Antar att det var en livs resan (:

Take care /kusin A