onsdag 21 april 2010

Fem Fantastiska Fotografer

För er som inte vet det så passade jag och sambon på att förlova oss när vi var på Aruba. I och med detta, och i egenskap av tjej, börjar då såklart att tänka så smått på det här med bröllop. Vi har dock ingenting alls bestämt vad gäller detta, varken när var eller hur. Men det skadar ju inte att börja fundera...

En av de saker som jag tycker är en av de viktigare under bröllopet är fotografen. Eftersom jag själv har ett fotointresse är jag väldigt noga med den punkten (säkert inte den enda punkten :)). Här nedan vill jag lyfta fram Fem Fantastiska Fotografer som just har specialiserat sig på bröllopsfoto: Sweet Monday , Yvonne Wong, Sara Gray, Max Wanger, Jacqueline Pfeffer. Tyvärr är det ingen av dem som verkar i Sverige - men skulle jag få ha Yvonne Wong eller Max Wagner som min bröllopsfotograf så är jag säker på att jag skulle bli nöjd med mitt bröllopsalbum. Tipsa gärna om ni vet någon fotograf i Sverige som tar bilder i samma stil!

Foton från respektive fotograf

3 kommentarer:

Camilla sa...

Vilket ljuvligt popperi av bilder!

Hanna sa...

wohoo! Tack för inspirationen ;)
Jag gillar också bilder där det händer saker!

Katarina sa...

Va kul, grattis! Jag tycker min syster fick fina bilder (liknande dom du är ute efter) av denna fotograf när dom gifte sig:

http://alltidvi.blogspot.com/2009/02/var-fotograf.html

Tyvärr ligger inga av dom "proffsbilderna" som togs på nätet, men några hamnade i Mari Erikssons nya bok "bröllop och fest" från panduro.