tisdag 29 juni 2010

Vackra huset i Skåne

Slank in på bloggen Landinskan och fick se att hon bloggat om det här fantastiska Skåne-huset. Jag föll ju direkt när jag fick se bilderna och kände att ett sånt här hus vill jag ha! Har ju dock inga planer på att köpa hus nu - men jag älskar att titta och se vad som finns där ute. Just det här huset ligger ju tyvärr i Skåne, och chanserna att vi flyttar dit är nog ganska minimal - speciellt till Nyhamnsläge där detta vackra hus ligger. Men självklart kan man hitta inspiration genom att kolla på hus som ska säljas.

Älskar den vackra trappan mot den vita inredningen samt det stora härliga köket. Huset inrymmer också ett fint badrum, walk-in-closets och härliga sovrum samt den fantastiska terassen. Skulle vara poolen som fattas då kanske, men den får vi hoppas finns där när det blir aktuellt med husköp för vår del.Bilder från Boningen Mäklarfirma

4 kommentarer:

Sofia sa...

Visst var det fiiint! :)
Jag vill verkligen hitta ett fint hus men det är dåligt om det här (så då kollar man Skåne istället liksom..hehe..har ju inga som helst planer på att flytta dit!)

Hoppas du haft en solig och härlig dag!

Fia sa...

Tycker att det låter som en alldeles utmärkt ide att titta på hus i Skåne!!

M sa...

Fantastiskt snyggt ... :D

Helena sa...

Oj vilken ambitiös inredare!