söndag 24 april 2011

Efter jul kommer påsk
Foto Caroline

Än en gång har bloggen blivit lidande när livet har "kommit i vägen". Därför handlade mitt senaste blogginlägg om julen, och här kommer nästa - om påsken! Våren har bara runnit iväg i rasande fart, med fullt upp med jobb och bröllopsplanering. Ja, för er som inte visste det ska vi gifta oss! Det är mycket bröllop i luften nu då vi har flera vänner och bekanta som gifter sig de kommande månaderna. Det kommer med andra ord att bli en riktig bröllopssommar - kul!

Mest fokuserad är man ju dock på sitt eget bröllop och att få det att gå i lås med all planering. Skönt att vi har planerat alla stora bitar och kan fokusera på detaljerna nu. Så fantastiskt roligt att planera pyntning av lokalen osv. Den här helgen har vi faktiskt fått en del gjort med tanke på att det var några extra dagar att ta tillvara på så här i påsk! Av min framtida make fick jag förutom ett stort påskägg med massa smaskigheter även en jättefin bukett påskrosor - älskar färska blommor!

Till honom köpte jag ett gott påskte och de sötaste makronerna från Bönor & Blad. De var inte bara söta att titta på utan även att mumsa på.

Nu ska jag försöka att blogga lite mer mellan varven, jag lovar :)
Glad påsk på er!

2 kommentarer:

M sa...

Känns jätteskönt att julen äntligen är slut :-)

Ha det så bra!

Sofia sa...

Åh, vad roligt! Funderade ni seriöst på det eller kikade du bara? Hehe, och tack för att du är glad att vi fick det! :) Kommer komma massor med bilder när vi väl får flytta in sen!

Klart livet ska gå före bloggen! Och vad spännande med bröllop! När gifter ni er?

Ha en fantastisk söndag!