torsdag 2 juli 2009

Don't Stop 'til You Get Enough...


Bilder från Webdesigner Depot och Cap & Design
Det är snart en vecka sen tidernas största musiker gick ur tiden. Jag tror inte att jag har fattat det än. Jag vet säkert att Michael Jackson var den första musikern som berörde mig, och Dangerous var min första skiva. Det låter lite klyschigt nu när halva världen säger likadant, men som för de flesta andra är det även sant för mig. Förutom att vara gripen av hans musik, videos och hans otroliga rytm och dans vet jag att jag sedan tidig ålder också var fascinerad av hans utseende och stil. Trots otaliga oförskönande operationer fanns det alltid något skimrande och fantasifullt över hans utseende och fantastiska scenkläder. Leendet vittnade också om en godhet, som många tyvärr valde att bortse ifrån. Hur bedårande var han inte som ung i sitt afrokrull? På Webdesigner Depot hittade jag dessa fantastiska bilder illustrerade med MJ som motiv. Tänk den som ändå kunde rita så där... Har plockat ut mina favoriter som en egen "tribute" till MJ.
You'll be forever in my heart.

4 kommentarer:

Anna Caroline sa...

Hejsan!

Vilken fin blogg du har. Tänkte fråga om jag kan få blogga om ditt inlägg från den 23 maj 2009, glasunderlägg...
Väldigt snyggt. Föll verkligen för denna. Så klart länkar jag :)

Ha en trevlig kvall.
/Anna Caroline
Design Studio 210

Miss Agda sa...

Vilka fina bilder! Man blir ju lite rörd när man tänker hur stor MJ faktiskt var, ett riktigt geni men ändå så otroligt ensam.
Sv: Skorna köpte jag på TK Maxx i Skottland. De säljer (precis som TJ Maxx i USA) förra säsongens grejer så det kan nog vara svårt att få tag i just dem som jag köpte. Men det finns nog en hel del motsvarande klacks härhemma i sverige också, det är ju ändå rätt så klassiska pumps.
Ha en bra helg!

Anna Caroline sa...

Hej caroline...vad fint namn du har :P.

Va roligt att du lämnade en kommentar och att du även gillade min blogg. Man blir så glad. Du har också en jätte fin blogg. Kommer inte ihåg att jag har varit inne på den tidigare. KOnstigt med tanke på att Helena skrev om oss i samma inlägg för några månader sen :)

Jag kommer länka senare idag.....Så roligt med pälplattor. Blev också liten sugen på att lägga pälplatta. Va inte igår precis.

Ha en trevlig lördag.
kram kram
/Anna Caroline
Design Studio 210

Anna Caroline sa...

Hejsan :)
Nu har jag lagt upp bilderna :)

/Anna Caroline
Design Studio 210