tisdag 5 oktober 2010

Favorit i repris

Foto Caroline

Har nu lyckats komma över jetlaggen från min vecka i New York. Det värsta med semester är ju bara att man anpassar sig så snabbt till att vara hemma. Man skulle vilja spara den där semesterkänslan i en burk och ta fram när man behöver lite positiva känslor i höstmörkret. För att återgå till NY så är det ju bara en stor intrycks-resa alltihop. Konstigt nog känns det också som att det är ett lugnare tempo i en av världens största städer om man jämför med Stockholm.

Jag var där med min bästaste Jeanette och vi hade dunderkul. I Soho där vi bodde finns det många små independent affärer som man lätt kan inspireras av. Att gå på mataffärerna Wholefoods och Dean & Deluca kan också vara en upplevelse - perfektion är ordet. Förutom att göra alla turistiga men roliga sevärdheter är det ju bara kul att glo på folk i den här stan. En sväng på Museum of Moderna Art är aldrig fel heller för att få sin konstdos. Var bland annat en utställning av Matisse, fin fint. Här kommer en liten sneak peak från vår resa. Enjoy!

Kommer under några inlägg att bjuda på en del New York tips - för er som är sugna på att åka dit. Det är ju ett måste - som ni kanske vet.

1 kommentar:

M sa...

Nya fina kläder till bilen vore kanske inte fel när vi går mot vinter och kyla ...