måndag 18 juli 2011

Detaljer från bröllopet

Förutom att ingå äktenskap (som faktiskt var huvudsyftet), var det ju fantastiskt roligt att planera sitt eget bröllop. Speciellt när man är en kreativ person som jag. Jag har hängt mycket på bröllopsbloggar som Style me Pretty, Ruffled Blog och Once Wed för att hitta inspiration. Som jag nämnde i föregående inlägg så är jag mycket nöjd med hur bröllopet tog sig ut.

Jag hade lagt ned mycket tid och energi på detaljer som piffning, trycksaker och blommor. Men med de förutsättningar som bröllopslokalen bjöd på så var det svårt att misslyckas. Vi hade både vigseln och festen på ett säteri på den Sörmländska landsbygden. Festen hölls i det gamla magasinet som finns på ägorna. En helt fantastisk lokal enligt mig.

Det dignande godisbordet hade jag också lagt mycket energi på och äntligen fått till fina macarons i ljusgrönt och cerise att bjuda på!

Se detaljbilder från bröllopet här (fotograf Carl Bengtsson):


1 kommentar:

Sophie sa...

Magiskt! Så fint!:)

Så här tre år efter min egen vigsel så kan jag tycka att det är lite sorgligt att det nu är över. Ingen mer bröllopsplanering. Det som tog ett år att planera och fixa var över på ett naffs. Det är ju nästan så att man blir lite sugen på att gifta om sig och få frossa i det igen, när man ser alla fina bilder på diverse bloggar:)

Hälsningar
Sophie