måndag 15 augusti 2011

Ny sänggavelBilder inyourdreams.se och Family Living

Nu har vi investerat i en ny härlig säng som levereras om 5-7 veckor! Känns fantastiskt att slänga ut den gamla, som vi hade tänkt att byta ut nästan direkt när vi flyttade... nu blev det inte så. Men nu är det dags! Till den sköna sängen behöver vi ju naturligtvis nu en fin sänggavel. Jag har länge drömt om en djuphäftad sänggavel med klädda knappar. Jag såg någon gång att de gjorde det själva på Roomservice, så det kanske man skulle kunna klara av med lite instruktion. Annars finns det en tapetserare här i stan som gör otroligt fina sänggavlar. Frågan är bara vad det kostar. Företaget heter In your Dreams, och har bland annat gjort Josefin Crafoords fräcka turkosa sänggavel som hon visar upp i tidningen Family Living. Fråga två är också vilken färg man vågar sig på?

3 kommentarer:

Johanna sa...

Det där vore en drömgavel. De är dock lite svåra att få tag på här i Skandinavien men vet att de inte kostar så mycket i t.ex. England. Konstigt tycker jag då jag tror de skulle gå hem här i norr om de bara tillverkades för en mer plånbomsvänlig summa (de flesta jag har sett har varit tokdyra).

Helena sa...

Kan rekommmendera företag AZ Design, där kan man beställa helt specialgjorda sänggavlar till vettiga priser. Beställde en djuphäftad sänggavel i sidensammet, blev jätte nöjd.

Caroline sa...

Jag gjorde en egen istället :) som du kan se på:
http://madam-c.blogspot.com/2012/03/gor-en-lyxig-sanggavel-del-2.html