måndag 1 augusti 2011

Invigning


Foto Caroline

I helgen invigdes en av våra fina bröllopspresenter - nämligen den ultimata maskinen - Kitchen Aid Artisan. Den är inte bara otroligt snygg utan väldigt rolig att använda. Man känner sig som Leila Lindholm och tror att man kan göra snyggaste bakverken i världen. Nåväl, sockerkakan kanske inte blev den finaste, men otroligt god. Egentligen en vanlig sockerkaka fast med lite extra kokos som krydda - mumma! Det är sommar för mig. Så tack kära släkt för denna maskin!

Nästa gång ska jag prova att baka något ur den fina boken från Magnolia Bakery som jag fick av min kära vän. Samma vän som jag besökte själva bageriet i fråga tillsammans med.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Huvudsaken är att det är gott! :)

Herrgården i ladan var också ett roligt ställe, lite rörigt och med mycket grejer - men också några riktiga guldkorn! Lottas loppis har varit bra, men de håller på att sälja huset så det är inte så mycket loppis kvar där.. Kolla 223:ans hemsida innan ni åker! Men krokstugan får ni inte missa! :)

M sa...

Ja, visst är den fantastisk. Å så snygg se'n ... den pryder verkligen sin plats i köket.

Johanna sa...

Både boken och en Kitchen Aid hade jag inte tackat nej till. Jag har bara varit på Magnolia en gång. Min kille var inte så haj att gå på SATC tur +besöka ett cupcakebakeri när vi var där sist så vi skippade det. ;-)