torsdag 11 december 2008

Danföredanföredanföredanföredanföredan.... osv...
Själv har jag ju som sagt redan börjat julpynta för fullt, och som vanligt varje år så fylls affärerna med produkter som gör att våra hem kommer i full julstämning. Det är alltid kul med nya grepp på julsakerna, som till exempel adventljusstaken formgiven av Josefin Hagberg för Design House Stockholm. Med inspiration från vanliga stearinljus har hon skapat en lekfullt designad ljusstake som kan känna sig bekväm i det mest designade hemmet. Även de små skålarna av papper som man viker ihop själv är en kul grej för den som gillar att julpyssla på lagom nivå.

På bilderna syns även: bricka med amaryllis från Design online, muffinsformar, tallriksunderlägg, påfågel och handskar från Åhléns, kakfat från Duka, änglaspel från Mixin, tomtegummor från Lagerhaus och Alvar Aalto vas från Iittala.

2 kommentarer:

emelie sa...

vad duktig du är vännen!!!! du gör så himla fiiint och PROFFSIGT! det där änlaspelet har jag köpt till gammel faster i julklapp, fast istället för änglar är det hjärtan...JÄTTE SÖTT finns på akademibokhandeln bland annat :)
PUSS

Josefin sa...

Hej hej....ohh man får så mycket inspiration när man läser din otroligt fina blogg. Du är så duktig!!!! Stolarna blev otroligt fina....vill oxå ha :) Ser mycket framimot nästa inlägg.

Kram kram.