lördag 13 december 2008

Reviderad önskelista


Bilder från MIO, Mimou, Mairo, Muji, Bosign, Korbo och Asplund

Äntligen, äntligen, äntligen så har vi slagit till och köpt lägenhet! I början av januari bär det av till en supercharmig 2,5:a på Kungsholmen i Stockholm. Då jag redan skrivit min önskelista här på bloggen, måste jag nu efter lägenhetsköpet revidera listan. Eller jag kanske snarare ska säga komplettera listan, de förra önskningarna är fortfarande högst aktuella, i alla fall vissa av dem :)

Mysigast av allt i den nya lägenheten är den öppna spisen, mmm.. Kan inte vänta tills jag sitter och myser framför brasan. Men för att kunna elda behöver man ved, och självklart en snygg vedkorg! Jag skulle helt klart kunna tänka mig en vedkorg i vitt från Asplund eller en i ståltråd. Vardagsrummet skulle jag vilja pynta med en fin grå ryamatta från Mio, vackra kuddar från Mimou och det supersnygga plexibordet från Muji. I sovrummet vill jag dekorera med det vackra tyget Blomma från Mairo och de snygga trädliknande hängarna från Bosign kan gärna få sitta i hallen. Till det vackra ärvda bordet som ska målas i vitt vore en fin kontrast med de snygga stolarna Frank, från Mio.

För den nyfikna kommer bilder på nya lägenheten inom kort!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan gumman!

Låter som att det kan bli bra i nya lägenheten. Det ska bli jättespännande att komma dit.

Ha det så bra tills vi hörs!

/M

Fridas favoriter sa...

Grattis till nya lägenheten! :)

Vi slog till i våras och har nu bott 4,5 månad i vår nya lägenhet - underbart! Lägg gärna ut bilder, den där öppna spisen vill jag bl.a. se, och var ska de fina NY-bilderna hänga? :)

stefanc sa...

Hej o Hoj
Hoppas du får ngt av det du önskar dig /stefan