söndag 23 november 2008

Listan den är lång...
Bilder från: Ellos, Cdon.com, Shepard, Estée Lauder, Make Up Store,
Teknikmagasinet, foto av väska eget, tretti.se


Det lackar mot jul och önskelistan är redo att skickas ut! Att köpa julklappar är bland det roligaste jag vet, och barnet i mig tycker fortfarande att det är roligt att få julklappar också. Så om det är någon som vill ha lite tips på vad jag önskar mig så har ni kommit rätt!

Uppifrån och ned: En mysig pastellrosa morgonrock i frotté vill flytta in istället för den gamla sunkiga vita (finns ex. på Åhléns), DVD:er i form av Mini Shoe Box med Sex And The City (alla säsonger), Säsong två av Gilmore Girls och en Yoga DVD för nybörjare (så man äntligen kan komma i form) (dessa finns bl.a. på Cdon.com), mysiga fårskinnstofflor att traska omkring med på vårt kalla golv.

Skönhetsprylar är det som tillhör vardagens lyx. Jag önskar mig produkter från Estée Lauder: Sparkling Clean Matifying Oil-control Lotion, Sparkling Clean Purifying Mud Foam Cleanser och Daywear Plus Multi Protection Antioxidant Lotion. Från Make Up Store finns önskningar i form av Tri Brow Color och Eye Primer som gör att sminket sitter bättre.

Slutligen. En liten axelremshandväska från Wera, Åhléns. Denna sötnos kan bidra till att jag släpar mindre prylar med mig när jag går hemifrån, pga sin storlek. Känns som att det börjar bli dags för en kaffebryggare, är ännu kaffebryggslös, den här snyggingen från Moccamaster skulle mer än gärna få stå i mitt kök. För att slippa strålningen från mobiltelefonen som väckarklocka vore ett sånt här alternativ bra. En ren och snygg väckarklocka i trä med digitala siffror från Teknikmagasinet.

Detta var ett urval av önskningar, men tro inte att jag är girig, nej då :)

2 kommentarer:

fridas favoriter sa...

Det var en bra lista, skulle själv kunnat önska mig alla saker (inte heller girig) ;)

Det är svårt att fatta att det ´redan är första advent, men känslan kanske kommer när man ställer fram adventsljusstakarna i helgen - mys! :) Kram, hoppas du får en trevlig helg!

Hanna sa...

Hej du din lilla giriga... Nej jag skojade bara.

Bra, nu kan man få idéer till sen egen önskelista!