tisdag 11 november 2008

Jag behöver tavelhjälp!Foto Caroline
Av alla miljarder kort jag tog när vi var i New York vill jag gärna spara dessa minnen i förstoringar. Men som sagt så blev det några kort att välja emellan. Tror i alla fall att jag har kommit fram till några kandidater, men behöver hjälp att välja. Hade tänkt att göra 3 förstoringar att sätta bredvid varandra, så de måste även passa ihop. Men nu får ni hjälpa mig att välja! Välj tre nummer och posta som en kommentar till mig, uppskattas mycket!
1. Brooklyn Bridge 2. Flat Iron Building 3. Vy sydvästra Manhattan 4. Vy Empire State Building 5. Chrysler Building 6. Chrysler Building close up

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Carro!

Jag tycker bild nr 1, 2 och 4 är bäst att kombinera. Två foton på lite närmare håll och tagna underifrån och en översiktsbild tagen ovanifrån. Kan bli fina tillsammans.

/M

Fridas favoriter sa...

Jag får nog hålla med om 1, 2 och 4. Chrysler Building syns ju på bild nr 4 och det kan kanske räcka. Bild 4 var finare än 3, och då har vi 1 och 2 kvar - klart! :)

Jag ångrar så att jag inte tagit bättre bilder när jag varit där, skulle också vilja rama in dina fina bilder!

Fridas favoriter sa...

Ang. din Lichtenstein så ta med den till ett galleri som kan hjälpa dig med inramningen. De har ju alltid en massa hörnbitar av ramar att prova med, då ser man bättre vad som gör sig finast till bilden! :)

Fridas favoriter sa...

Ja gärna! Du kan skicka dom till mig så förstorar jag upp dom och sätter upp dom på väggen jag med! :)

Läste precis att Delta ska börja flyga direkt från Gbg till NY i juni - weee! Kanske dags att åka dit igen (fast jag vet inte om jag kan vänta så länge) ;)

Vive Vita sa...

Hej!

Vilka fina bilder! Jag tycker absolut att du ska förstora bild nummer 1 och 2. Sedan står det mellan nr 3 och 4. Beror ju på om du vill ha vatten med eller inte...personligen tycker jag det är fint :)

Kram Elin

Hanna sa...

Hej hej! Jag skulle ha valt 1,2 och 4 bredvid varandra. :) Och det sade jag utan att titta på vad de andra skrev! Ha det gott! Kram

emelie sa...

hej hjärtat! jag tycker absolut en av själva "new york bilderna" allstå alla är ju det men en av de med alla skyskarporna på....u know what i mean! =)
och nån av de på brooklyn bridge du är så duktig det är såååå fint här! PUSS em

Jeanette sa...

Jag tyker nr 1 och 4 var fantastiska, men om de var detillsammans det har jag inte studerat närmare. klämmen!