måndag 26 januari 2009

Lägenheten, del 1 - Badrummet
Foto Caroline

Eftersom det fortfarande råder ganska mycket kaos här i vår nya lägenhet, med kartonger och diverse röra så börjar jag med att visa badrummet. Det är nog det som man kan kalla mest klart. Älskar verkligen mitt nya badrum. Färgsättningen är suverän då man kan ha alla färger till det vita och grå kaklet. Här har jag valt att färgsätta med det sockersöta rosa.
Badrummet i sig är ganska litet, men den stora stora spegeln ger intrycket av att det är dubbelt så stort. Ett bra tips för att förvilla ögat! Mumma för fötterna är även den sköna golvvärmen.
Handdukar Ralph Lauren från Macys New York, ljuslyktor Kivi från Iittala, armband från Snö of Sweden, portmonä från Åhléns.

5 kommentarer:

Fridas favoriter sa...

Roligt att du är tillbaka i bloggvärlden! :) Här är det nästan tvärtom, har inte läst så många bloggar de senaste veckorna, men det handlar mest om att jag inte orkar sitta vid datorn.. Hoppas jag får tillbaka bloggsuget snart! :)

Vad fint det blev med rosa handdukar! Vi har också gråvitt i badrummet, jag ska investera i ljusrosa handdukar när Hemtex har 50% rabatt nästa gång... ;)

Alexandra Karlsson sa...

Fantastiskt fint! :) Ser ut att vara din stil Caroline, Lycka till med allt.

Kram /kusin vitamin

Hanna sa...

Very nice, Carro. Jag drömmer om att få göra om mitt badrum någon gång i framtiden...

Får du ha rosa handdukar för Stefan? Jag kanske ska tuffa till mig där hemma och kräva mer rosa! ;)

Mum sa...

Ser fram emot att komma till dig i helgen och njuta av ditt vackra badrum. Det ska bli såå mysigt!! Kanske blir det en brasa i öppna spisen också? :)

emelie sa...

hej LOVE !
Åh vad fiiiint det blivit i badrummet!!!
Jätte fint med rosa och en av dina hundra orkidéer hahahaha JÄTTE FINT verkligen!!!!!! Puss