måndag 26 januari 2009

Tillbaka i bloggosfären!


Foto Caroline - Vår gamla Västeråslägenhet

För er som har väntat. Och längtat. Jag är tillbaka! :) Ödmjukt sagt, så ska det bli jättekul att komma igång med bloggandet igen. Efter julens och nyårets alla bestyr slängde jag på en liten (som visade sig vara mycket större än väntat) flytt på det. Flytten till hufvudstaden Stockholm inleddes med en dags sovrumsmålning, som gjorde susen för sovrummet. Därefter gick ett antal tunga vändor med släpkärra som skytteltrafik mellan Västerås och Stockholm. Efter några dagars slit fick vi säga hej då till vårt kära Västerås med sina fina takåsar, och sova första natten i vår kartongborg. Tänk vad mycket saker man samlar på sig under åren. Helt otroligt... jobbigt.
Ett STORT TACK till våra familjer som var med och hjälpte till med flytten!

Men det var skönt att slänga saker och börja om på ny kula. Nu bor vi i en jättefin lägenhet mycket (ca 1,5 h) nämre jobbet och kan äntligen börja med det roliga. Inredningen! Så framöver kommer det vara ganska mycket fokusering på det här på bloggen. Men lite annat kommer jag nog att klämma in. Hoppas att ni inte har tappat hoppet om bloggen, för nu är den tillbaka!

1 kommentar:

Elin sa...

Jag gick förbi det gröna en dag och såg att det stod tomt. Kändes verkligen som att man är dålig på att hänga med i svängarna. Var fick ni tag på lägenhet någonstans?

Många kramar och kanske ett lycka till behövs i flytt och livbestyren!
//Elin S