fredag 30 oktober 2009

Utförsäljning på ROOM
Foto Caroline

Igår kväll var jag och resten av halva Stockholm på 50%-utförsäljningen på ROOM. Tyvärr så ska den här fina affären stänga och stockholmarna blev som gamar över de låga priserna på designermöbler och inredningsdetaljer. Köerna var absurt långa och när jag kom strax efter 17 så var det inte mycket som fanns kvar på hyllor och golv i de stora lokalerna. Snappade i alla fall upp dessa oemotståndliga kuddar i rosa skimmer. Kunde bara inte motstå dem. Och efter en timmes köande blev de mina.

Användningsområde: än så länge ? Men jag hittar nog på något! Ser det konstigt ut att ha sådana här sittkuddar i sängen tror ni?

3 kommentarer:

M sa...

Underbar rosa färg på dynorna!
Har inget tips just nu på placering men det ska nog gå att lösa...

Hanna sa...

Hej vännen! Förstod att du skulle vara där. :) Jättehärliga, jag vill också ha lite mera rosa hemma! Man behöver lite starka färger som piggar upp i höstmörkret. Brrr....

Katarina sa...

Fina! Jag var där redan klockan 11 den dagen men redan då var det utplockat och milslånga köer, iddes inte stå i kö, även om man hade kunnat fynda något. Man såg knappt vad som fanns kvar heller. Köpte mig en rosa Dupion kudde från Mio igår i samma färg som dina sittkuddar. Härlig färg!!