söndag 17 januari 2010

Pallar som står pall


Den vackra pallen i körsbärsträ med tygknappar från Svenskt Tenn. Här i Josef Franks tyg Manhattan. Finare pall får man leta efter enligt mig. Bild från www.svenskttenn.se

Mimous glänsande puff Lounge. Bild från mimou.se

Pallen Stockholm från IKEA. Snygg och ren i sin utformning, dessutom lättplacerad. Finns i flera färger. Bild från ikea.se


Rund sittpuff från EM möbler. Gillar verkligen modellen - påminner om en stor knapp! Bild från EM.

Har en idé om att vi skulle behöva någon mer sittplats i vårt vardagsrum, har ju för tillfället bara en soffa. Är lite inne på en snygg pall eller puff. Tror att det skulle vara snyggast med något lite rundat, men är lite osäker på modell och färg. Här är lite snygga pallar som jag skulle kunna tänka mig. Gillar verkligen puffen från EM, men tror tyvärr att den är lite stor, och jag är dessutom tveksam till färgen i vårt vardagsrum.

1 kommentar:

M sa...

Pallar är superbra, både att sitta på och att lägga upp fötterna på när man sitter i soffan.
Den från Svenskt Tenn är ju i en klass för sig och säkert tillverkad på ett gediget sätt. Beroende på tyget kan den bli både tuff och elegant.

Den från EM är nog lite stor. Men det slår mig att en så'n kan inte vara speciellt svår att göra själv, om man är lite snickarkunnig och händig att sy. Då kan man själv bestämma storlek och vilket tyg man vill ha! :)