tisdag 18 maj 2010

En helg på landet

Efter några internettrasiga dagar är jag tillbaka här på bloggen. Har hunnit avverka några dagars ledighet med ett besök i min hemort. Flera sköna promenader/springturer har tagits, familj, vänner och släkt har träffats och god mat har ätits och lediga dagar har njutits! Mycket skönt att komma ut på "landet" måste jag säga, när man bor så här i storstaden. Alla behöver lite andningshål ibland. Södermanland med sitt Nyköping och mysiga Stigtomta är fantastiskt vackert så här på våren. Här ser ni på vilket sätt!

Foto Caroline

4 kommentarer:

M sa...

Härliga bilder!

Grönskan kommer snabbt nu när det har blivit varmt. Det är också så vackert med alla blommor som lyser i starka färger och fruktträd och buskar som blommar. Fantastiskt också med alla bedövande dofter, som sprider sig runtom i trädgårdarna ...

Gick en promenad på lunchen idag och fick både se och höra näktergalen. Tror förresten att jag hör en utanför fönstret ikväll också!?

Våren är en underbar tid! P & K :)

Hanna sa...

Jättefina bilder! Tack själva för i fredags, det var verkligen skoj! Då kanske vi kan planera in en dag i storstaden någon gång i sommar. :) Ha en bra vecka!

Alexandra Karlsson sa...

Vilka vackra bilder du tagit, du är så duktig! Ibland är det riktigt skönt att få komma hem och ladda om batterierna och bara bli ompysslad :)

Älska våren!

Alexandra Karlsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.