måndag 31 maj 2010

Nytt hemma

Nu har jag äntligen kommit mig för att ta tag i lite saker här hemma i lägenheten. Har som synes fått upp lite saker på väggarna, nämligen: min Roy Lichtenstein-affisch som jag köpte på MoMA i New York för snart två år sedan. Passar mycket bra i vår hall/arbetsrum!

Den andra tavlan är snyggt uppspänd på en ram och har lika vackra färger som vårt favoritresemål: Aruba! Den här färgsprakande oljan köpte jag i ett marknadsstånd på rulle i Arubas huvudstad Oranjestad. Har ingen aning om konstnären, men nu pryder den väggen ovanför matrumsbordet. Inramning och uppspänning gjorde jag hos Konstbar på Alströmmersgatan här i Stockholm. Kan varmt rekommenderas - är supernöjd med resultatet. Hos Konstbar kan du också köpa udda konst till vettiga priser.

På tal om bordet så är ju det också ett relativt ny tillkomst här i lägenheten. Fick ärva bordet av farmor och farfar som har stått och väntat hos dem för att få plats i mitt hem. Har nu även målat det - och jag gillar verkligen uppfräschningen! De svarvade benen kommer fram på ett mycket bättre sätt. Se före och efter bild här nedan. Nu är det bara stolar runt bordet som fattas. Blir nog lite blogging om det så småningom.
Foto Caroline

5 kommentarer:

M sa...

Blev ju jättebra! De starka färgerna framhävs bra i kontrast till de vita väggarna.

Får nog ta och rama in min affisch också, när jag ser hur bra din blev.

soisses sa...

the pics are really fantastic. i especially love the pic on the first one!

have a nice day,
yours dani

Sofia sa...

Vackert bord som blev ännu vackrare med lite vit färg!

Fia sa...

Riktigt fint bord!!! Jag har också riktigt förtjust i bröllopsserien, fint ;)

Alexandra Karlsson sa...

Va fint bordet blev när du målade om det :-)