söndag 9 maj 2010

Helgens inköp

Som personlig underhållning har jag tagit mig själv tid i helgen att strosa runt i affärer som just jag gillar. Det är fördelen med att shoppa själv - dock är det inte lika roligt ensam. Det jag gillar bäst är som ni säkert känner till att gå i inredningsaffärer och second hand/loppis/vintage-affärer. I fredags tog jag en riktig vända på det nyöppnade R.O.O.M som till min glädje har nyöppnat i PUB. Här hittade jag till min förtjusning en snygg väckarklocka - som jag har letat! Visst finns det många snygga - men denna hade ett bra pris OCH var dessutom snygg. Nu får vi se om jag vaknar lite bättre på måndag. Mer inspirationsbilder från PUB kommer framöver.

I lördags tog jag en second hand-runda på Hornsgatan på Söder. Så härligt att bara gotta sig i alla gamla själfulla ting! Målet var butiken Judits som jag såg när jag var på Antikmässan. En jättefin butik med mycket fina kläder. Det jag hittade dock var den här fina röda hattasken som passar perfekt i vår hall. Självklart tog Greven en provtur i asken direkt.

Det som passade mig som handen i handsken var också den här fina scarfen med de söta parfymflaskorna och handväskorna på till det otroliga priset 49:-! Lyckan var gjord! Kanske kan scarfen bli en fin tavla framöver...


Foto Caroline

2 kommentarer:

Claes sa...

Vad snyggt med en färgklick i hallen! Bra fynd!

M sa...

Grattis till alla fina inköp!!