fredag 6 januari 2012

Årssummering av 2011 i bilder

2011 var fantastiskt på många sätt och vis. Fyllt med möhippor, bröllop och resor blev det ett av de bättre åren hittills. Här kommer en summering i bilder av årets höjdpunkter!
Finaste kompisarna ordnade ju världens möhippa till Zadar, Kroatien. Bättre möhippa får man leta efter. I fyra dagar solade, badade och umgicks vi.


Jag blev överraskad och riktigt tagen på sängen när jag fick möhippa nummer två här i stockholm. Denna gång var det med gamla kursare och kollegor och bästa vännen såklart. Jag fick måla, sjunga och spa:a :) en kanondag!


I juni tog yngsta kusinen studenten! Jag började räkna och insåg hur länge sedan jag gick ut...


Bröllopssäsongen var igång. Mannens gymnasiekompis gifte sig och bjöd på lindyhop och en gravid fru! :)
Äntligen var den stora dagen här då jag fick ta på mig den fantastiska klänningen och säga ja. Dagen var den 18 juni och var den bästa dagen i mitt liv.

En dröm slog in och nyblivne mannen och jag åkte på bröllopsresa till Maldiverna. Ön hette Kuredo och vi hade hamnat i paradiset!
Sommarens bröllop nummer tre. Barndomsvännen som gifte sig på en skärgårdsklippa. Vackert värre!Bästa vännen och jag tog en lite dagstur till söta Mariefred där vi lekte riktiga turister och drack
kaffe ur termos - mysigt!Bästa vännen gifte sig i augusti och inte ett öga var torrt - så vackert! Jag fick dessutom äran att vara tärna.


I augusti var det dags för våra kära vänner att döpa sin lilla son. Jättemysigt dop och pyssliga mamman hade naturligtvis bakat söta och goda cupcakes som gick i blått!
I oktober fyllde min kära mamma 60 år och det firade vi med att åka till vackra Toscana och bo på den svenska vingården Terreno. Fantastiskt på alla sätt!


Före


Efter

Äntligen fick vi till vår "ombyggnad" av vår halva. Vilken skillnad det blev!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kuredu är sannerligen paradiset. Fin summering du gjort av året som verkar gått i Kärlekens tecken. //Åsa

M sa...

Kul att du tagit ett omtag på din blogg. Är det ett nyårslöfte månne?

2011 har verkligen varit ett händelserikt år för dig. Ett år att minnas ... / P&K

Emelie sa...

2011 var ett fantastiskt år för oss! Bästa vännerna gifte sig liksom! ( hehe inte med varandra dock :))
Må 2012 bli lika spännande och händelserikt! och Kärleksfullt!
Kärlek till dig min finaste vän! <3