torsdag 7 maj 2009

Senaste inköpenFoto Caroline

Som min sambo brukar påpeka kommer jag många gånger hem med "oanvändbara" prylar. Själv tycker jag ju inte att man måste ha ett användningsområde för allt man äger utan det kan vara saker som man blir lite glad av att titta på bara.

Vid ett besök på IKEA nyligen passade vi på att kolla in den nya gallerian för inredning och design - bo:x, i Kungens Kurva. Måste säga att jag blev besviken. Hela gallerian kändes ganska opersonlig och tråkig och blandningen på butiker var inte den bästa. Gick dock därifrån med en påse med dessa småroliga muggar från BoConcept.

Vid ett lunchbesök på en av mina favoritbutiker Berry Details gick jag även därifrån med en påse innehållandes denna söta vattenspruta. En liten dusch då och då mår även blommorna bra av - så här har vi alltså ett användningsområde!

4 kommentarer:

Katarina sa...

en sån där blomspruta skulle jag behöva /vill jag ha ;) Får titta in på Berry details när jag får tillfälle. Vad kostade den? HAr inte varit och kollat på den gallerian, men är sugen på en tur till ikea snart så man kan ju passa på då :)

Josefin sa...

Vilka fina muggar!! Har en förmåga att förälska mig i muggar, det finns ju så många fina :) Och en tok söt vatten spruta.... Du hittar så mycket fina saker, kan knappt bärga mig tills vi kommer och hälsar på i erat fina hem!

Kram!!!

M sa...

Muggarna är verkligen fina!

Blomsprutan finns också på Blomsterlandet och i flera olika färger. Kostar runt 40,-, alltså inte en förmögenhet.

Hanna sa...

Jag har också en sån blomspruta. Både jag o blommorna gillar den!

Snygga muggar. Lyckos dig som har så höga köksskåp att ställa alla saker i...