torsdag 19 februari 2009

8 fakta om mig


Foto Caroline, Vår bebis Greven

Fick en utmaning av Friidas favoriter , reglerna går ut på att: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

1. Jag är väldigt fixerad av ordning och reda och dessutom symmetri. Det kan vara på gränsen till jobbigt för mig själv ibland. Men oftast så innebär det att jag bara har stenkoll på allt.

2. I mitt jobb (grafisk formgivare) är jag extremt noggrann med att saker linjerar med varandra - detta kommer sig av (se föregående svar).

3. Om jag fastnar, så jag kan jag bli sittandes väldigt länge framför teven. Detta händer inte så ofta numer men är det inte för att jag sitter och tittar på någon helt onödigt, jättedåligt program (typ lyxfällan), så är det för att jag sover. Därav den långa sittiden.

4. Jag rör mig tyvärr alldeles för lite. Skyller ofta på (dålig ursäkt) att jag inte har hittat min grej än. Så tycker jag att det är tråkigt så slutar jag efter ett tag. Är just nu inne på det här med Yoga, och det här lite mer stillsamma tränandet tror jag kan vara min grej (men vem vet?)

5. Min hjärnaktivitet upptas oftast (när jag inte jobbar) av inredning. Ibland kan faktiskt hjärnan bli överhettad av alla dessa tankar som snurrar. Speciellt nu när vi har en ny lägenhet att inreda. Då kan det vara bra att skriva av sig på bloggen har jag märkt!

6. För er som inte visste det är jag även ganska frälst på det stora äpplet. Så snart jag kan ska jag bege mig tillbaka till NY. Tar gärna med mig ett gäng brudar och gör stan! Finns mycket kvar att upptäcka.

7. En av mina laster är (som säkert många andra tjejers) skor. Det finns alltför många vackra skapelser för att låta dem stå kvar där ensamna i affärerna. De måste ju få komma ut och gå i världen. Jag är inte uppe i tresiffrigt än, men vem vet, någon gång kanske jag hamnar bland ha-sjukt-många-skor-eliten.

8. Det sista som många säkert redan vet är att jag gör allt för min älskade lilla lurviga vän. Greven är ju min sambos och min lilla ögonsten som vi skämmer bort till tusen. Man kan lätt kalla honom vår lilla bebis. Denna lilla bebis är för övrigt den som bestämmer här hemma, men det får han så gärna :)

Nu är det min tur att utmana, och det gör jag med Hanna - jag pysslar!, Yasmin på The Inpiration Of Life, Katarina på Frysta Apelsiner, Alexandra min kusin, Lisa på Pink Friday, Sandra på Tjohalia, Elin på Vive Vita och Roomdesign.

6 kommentarer:

Fredrik och Nina sa...

vilken fin blogg du har. Hit kommer jag igen.

/nina

jessi sa...

Vilken härlig blogg du har och ert badrum föll mig precis i smaken! Vi har också katt så jag förstår er kärlek fullt ut. Vår är en perserhane, nicke nyfiken!

Jag har kollat runt i i din blogg och gillar det jag ser! hit kommer jag tillbaka!

kram

Lisa sa...

tjohej, underbart fin katt :)

Ska väl skriva nån ovana på min blogg snart. Hamnat lite efter känner jag. Va skoj att r&s hade med dig på listan :)

Alexandra Karlsson sa...

Nu har jag gjort utmaningen :)

M sa...

Vill bara säga än en gång, att Kisse är såå fiin ....!

P & K M

Jessica Karlsson sa...

Jag kan följa med dig till NY :D hihi :)