tisdag 10 februari 2009

Rapport från Möbelmässan 2009Foto Caroline
Om än lite sent, så kommer i alla fall här en rapport från årets Möbelmässa i Älvsjö. På denna otroligt stora mässa är kvalitén väldigt varierande och tycket och smaken hoppar upp och ned. Överst syns några fina exemplar jag föll för. Den fina kassen från Maze int. skulle vara perfekt till mitt kök och en bra hjälp att dölja den fula pappersinsamlingen. TV-bänken kommer från ire möbler och jag fastnade speciellt för "handtagen". Soffbordet, även det från ire möbler kanske kan vara en kandidat till vårt vardagsrum? Den söta lilla fåtöljen vet jag inte var den kom ifrån, men den var ju bara så där underbart rosa!
Som sagt så fanns det ju en del annat som kanske inte helt föll mig på läppen, men som man ändå registrerade för sin annorlundahet. Särskilt uppmärksammat var nog soffbordet från Mårten Claesson, Eero Koivisto and Ola Rune med sina många lager.

2 kommentarer:

Mum sa...

Möbelmässan gjorde inget större intryck på mig heller. Mycket var ganska tråkigt. Men det fanns en del godbitar och du har t ex hittat den lilla "Emman", som verkligen är en klassiker.

Lisa sa...

jag vill ah den där fotöljen :)