tisdag 24 februari 2009

Snyggt vid sängen
Bild Norrköpings Auktionsverk

Igår lade jag ett bud på dessa små bord på en auktion på Norrköpings Auktionsverk. Utropspriset var egentligen 500 kr för båda, men de blev mina för 300 kr (+auktionsavgift)!

När vi flyttade lämnade vi de gamla sängborden till Myrorna och tänkte nu att det kunde vara kul att ha något nytt att lägga boken på. Eller snarare gammalt. Pysslig som jag är, och slitna som borden är ska de naturligtvis få sig en uppiffning! Första tanken var att bara måla dem vita, men funderar på om man ska hitta på något mer avancerat. Olika färg på ben och skiva? Någon som har något bra tips på lösning?


Bilder IKEA

Vid det förra IKEA besöket hade vi även bestämt oss för att köpa nya sänglampor. Vi hade sett ut de fina Barometer-lamporna. Men de förnicklade var naturligtvis slut. Fick även se några andra varianter på IKEA som jag också fastnade för. Alla i förnicklat utförande. Nu kan jag således inte bestämma mig för vilka som är snyggast. Någon som har en åsikt om detta?

1 kommentar:

M sa...

Ja, idag har jag hämtat borden på Auktionsverket och nu står de här hemma hos oss och väntar på att du ska ta dig an dem! Har du bestämt vilken färg de ska ha? P tycker de är bra som de är ....! Men där är ni nog inte överens.