onsdag 25 februari 2009

Lampa till vardagsrummet

Nu behöver jag hjälp att välja igen! Denna gång är det dags för lampa till vardagsrummet. Helst av allt vill jag ju ha den fina Pistillo-lampan, men eftersom den bäst gör sig på väggen måste jag även ha något att ha i taket. Kan någon av dessa vara fina att kombinera, eller vilken är bäst som singellampa?
1. Lampan Alice från Carlsson Interiör
2. Den klassiska glasfiberlampan från Lamplagret
3. Pistillo, finns bl a hos Room
4. Kartell modell FL/Y Icon från Kartell
5 kommentarer:

Alexandra Karlsson sa...

Jag personligen tycker ju att nr 2 är jättefin! Jag sa till Björn att jag kanske ville ha en sån. Då sa han bara: Vet du hur de tillverkar de där? Jag skulle kunna göra de hur lätt som helst. En ballong, lite tråd och tapetklister typ. Men vem bryr sig, den är jättefin! :)

Fast nu tror jag att vi hittat en annan så det kommer ändå inte bli den. Men jag tycker nog att du ska satsa på den, den är superfin!

Josefin sa...

Jag och Christian är jätte sugna på lampa nr.1 Det var den jag förklarade som "fågel buren", som vi hade sett i Nyköping. Men jag ha varit sugen på nr 4 ett bra tag oxå, finns en affär här i K-stad som har dom. Dom är riktigt fina. Hmmm, så samma smak alltså :)

Josefin sa...

Wow, var inne och kollade på sidan som hade lampa nr 1. Vilken skillnad på pris!! Den vi såg i Nypan kostade fem tusen....Hmm ska nog jämföra dem igen ;)

Du har en sååå fin blogg.... Ska bli riktigt skoj att se lägenheten!

Katarina sa...

1, 2 och 4an är ju så fina! 1an tror jag inte på att kombinera med pastillo (3an). Frågan är om det är trendkänsligt men jag skulle antagligen slå till på "garnbollen". Kartell i den där rökblå färgen har jag också suktat efter. Men blir den lätt dammig o fläckig? Båda två är iaf lika snygga och matchar ju pastillo.

Sectodesign lamporna är supersnygga dom också. Har du tittat på dom? Kanske inte rätt i stil tillsammans med pastillo- Den stora t.ex. vore ju fin i ett vardagsrum (se länk) http://www.sectodesign.fi/index.php?id=4

emelie sa...

1:an eller 2:an, kanske även 3:an fyran ä så vanlig, känns inte som en myslampa till erat mysiga vardagsrum :) tycker jag i alla fall :)