måndag 16 februari 2009

Happy Valentine!Foto Caroline
... jag vet, jag är lite sen i svängarna. Men kram på alla er som läser min blogg och hoppas att ni hade en trevlig alla hjärtans dag! Själv hade jag och min sambo en mycket mysig och trevlig dag som började med en champagnefrukost. Vi gick till det fantastiska konditoriet Xoko där vi "bjöds" på en smaskig frukost med nybakade scones och tillbehör, ljuvlig juice, snittar, små söta praliner och ett glas champagne. Det är inte för inte att Xoko har blivit utnämnt till årets konditori. Kan varmt rekommendera stället! Det ligger på Rörstrandsgatan 15 vid St Eriksplan.

I champagnens tecken fick jag en fin flaska med en rosévariant av min sambo i en helt fantastiskt fin förpackning. Det dröjer innan den rosa sockersöta kartongen hamnar i pappersåtervinningen kan jag säga. En fin bukett med matchande rosor fick jag också av sambon. Puss och tack! :)

2 kommentarer:

Mum sa...

Själv var jag, som sagt, på resande fot Alla Hjärtans dag men jag passade på att handla lite på flygplatsen innan jag åkte hem. Köpte bl a samma fina rosa champagne som du fick.

Fina bilder i inlägget på presenterna!

Pink champagne for pink ladies ....

Ha det jättebra!

Josefin sa...

Ohhh, så fin skumpa!!!